INFORMATII PENTRU LIVRARE

Pentru a face o comanda rapida aveti posibilitatea de a suna la nr:  0722.584.931  / 0721.153.242 sau la adresa de email: comenzi@big-mag.ro                                                                                                 

Metodele de livrare sunt : 

Produsul este livrat prin     Urgent – Cargus:  1-2 zile  Cost 27 lei

Produsul este livrat prin     Posta Romana:  1-4 zile  Cost 15 lei

Produsul este livrat prin     FanCourier:        1-3 zi  Cost 26 lei

Pretul transportului poate varia in functie de localitatea de destinatie si de greutatea coletului.

Orice reclamatie sau sesizare o puteti transmite sau sesiza la :

E-mail: reclamatii@big-mag.ro
Telefon: 0721.15.32.41

CUM SE EFECTUAZA LIVRAREA?

Livrarea se efectuaza doar prin curier rapid, in toate localitatile din Romania. Produsele dumneavoastra vor fi impachetate cu grija si expediate in cutii de carton sau pungi sigilate, care asigura transportul comenzii dumneavoastra in bune conditii. Deoarece coletele sunt preluate la ora 15:30 din depozitul nostru, comenzile sosite dupa ora 16:00, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

COLETELE SUNT LIVRATE DOAR LA ADRESA DIN BULETIN?

Livrarea se face catre adresa completata de dumneavoastra in formularul de comanda. Intrucat livrarile se efectuaza intre orele 8-17, va rugam sa precizati o adresa la care livrarea sa poata fi posibila in acest interval orar.

CAND IMI VA FI LIVRATA COMANDA?

Comanda dumneavoastra va fi livrata, in general, in urmatoarea zi lucratoare dupa expedierea coletului. Termenul poate fi prelungit pana la doua zile lucratoare, in functie de zona geografica in care locuiti sau volumul de lucru al firmelor de curierat cu care colaboram.

CARE SUNT COSTURILE DE TRANSPORT?

Costul transportului se calculeaza in functie de firma de curierat aleasa de greutate, volum si localitatea de destinatie din Romania.