Schela de Lumini Mare NUNTA sau BOTEZ
Schela de Lumini Mare NUNTA sau BOTEZ

Schela de Lumini Mare NUNTA sau BOTEZ

Availability: In stock

DESCRIERE PRODUS

Schela de lumini si jocurile de lumini folosite la evenimente precum NUNTA, BOTEZ, PETRECERE PRIVATA ajuta la reusita evenimentului si dau o nota de eleganta si stil fiecarui eveniment. PACHET 3 – Schela de Lumini Mare pentru NUNTA sau BOTEZ contine tot ce e necesar din punct de vedere al luminilor pentru un eveniment deosebit. Jocurile de lumini moderne denumite si „lumini inteligente” permit controlarea si programarea lor printr-un mixer de lumini. Acest lucru permite setarea, reglarea, luminilor in functie de momentele evenimentului. La descriere, mai jos, puteti vedea ce contine PACHETUL din oferta noastra

PRETUL PREZENTULUI PACHET ESTE DE 1650 lei

Informatii si Programari la 0721153242

Compară

Categorie: .

Schela de Lumini Mare NUNTA sau BOTEZ PACHETUL 3 contine urmatoarele :

Schela de lumini de 6m lungime, compusa din 4 traverse. – schela profesionala din aluminiu Global Truss, se poate ridica pana la o inaltime de 5 m.

6 x Proiectoare LED – PAR 64;  4 x Moving Head 250W; 2 x Sacnner 250W;  2 x Scanner Led; 1 x Laser; 1 x Stroboscop de Mare Putere; 1 x Bara Led – Dynamic 4 Proiector; Masina de fum ceata;  1 x Comanda DMX pentru lumini;  1 x laptop pentru programare personalizata a programelor de lumini; montaj + demontaj; Operator lumini.

In functie de distanta unde se solicita serviciile se percepe taxa de transport.

PRETUL PREZENTULUI PACHET ESTE DE 1650 lei

Preturile pentru pachetele de nunta pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau apasa click pe CERE OFERTA.

cere oferta pret foto video nuta botez majoratSchela de Lumini Mare NUNTA sau BOTEZ

Schela de Lumini, Schela Mare, Schela Mica, Nunta, Lumini la Nunta, Jocuri de Lumini, Lumini Decorativa, Lumini Ambientale, Laser, Fum, Nunta, Botez, Lumini Arhitecturale, Lumini de Nunta, Lumini Colorate, Personalizate, Timisoara, Arad, Resita, Deva, Caransebes, Orastie, Germania, Austria, Mannheim, Nurnberg, Lugoj, Moldova Noua, Anina, Oravita,

 

Review-uri

Nu există comentarii încă.

Adauga o recenzie “Schela de Lumini Mare NUNTA sau BOTEZ”

Theme Settings