BLOG MAGAZIN BIG MAG

Oferte si Solutii Transmisie in direct LIVE Stream Evenimente

Oferte Transmisie LIVE video pe facebook si youtube

Agentia Power Media FX asigura Servicii de Livestreaming sau Transmisie Video LIVE , noua generatie de transmisiuni online a evenimentelor importante.

Fie ca e vorba de conferinte, sedinte, competitii sportive, concerte, spectacole, expozitii si lansari, sau un training pentru angajati, cu noi poti ajunge la toti cei care nu se pot afla fizic in locatia evenimentului. Putem sa transmitem evenimentul tau live, in timp real, cu acces privat sau cu acces public, in toata lumea. Fie ca vorbim de transmisie pe youtube, facebook sau alte platform video, va asiguram ca evenimentul tau se transmite profesionist. Tot ce se filmeaza se transmite live si poate fi vizualizat de pe calculator, laptop, dar si de pe tableta sau smartphone. Transmisiile pot fi urmarite de parteneri, fani, prieteni. Fluxul poate fi preluat fara probleme de televiziuni, acesta se transmite HD sau Full HD in functie de preferinte. Evenimentul transmis LIVE online poate fi urmarit in direct, din orice colt al lumii.

CONFIGURATIE TRANSMISIE PROFESIONALA EVENIMENTE LIVE:

– Transmisie video live simultan pe trei platforme, Facebook si Youtube, HD sau FullHD
– Transmisie cu 4 camere, 2 camere fixe, 1 camera mobila, 1 o camera robotica cu comandata din regie
– Cameramani, regizor de imagine, sunetist
– Mixer video 6 surse de intrare video
– Vizualizare program transmis clasic, mixaj din cele 3 sau 4 camere
– Vizualizare program transmis Multi Smart View (ecran impartit in 3 – 4 ecrane mai mici, vizualizare zone de actiune diferite)
– Mixer audio de emisie cu 6 intrari
– 3 microfon wireless de mana sau lavaliere (prezentor)
– 1 microfon wireless cu stativ (pentru ambianta)
– Posibilitatea de inserare grafica video (logo/sigla, buritiere, tabela scor, cartoane in/out, cartone cu transparenta, text care sa ruleze in partea de jos a ecranului – crawl) sau difuzare de clipuri video.
– Posibilitatea de inserare de publicitate video in pauzele evenimentului.
– Asiguram semnale video out HD sau Full HD pentru ecrane led, televizoare sau video proiector.

Pentru oferta de pret personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati
la numerele de telefon 0721 153 242, sau accesati

La cerere, se pot asigura si alte echipamente pentru filmare si transmisie: kit profesional de sonorizare (boxe active, mixer audio, microfoane sau lavaliere fara fir), Schela de lumini, Lumini de Studio, StadyCam, Macara Video cu brat de 7 m, Ecrane LED Mare sau Videoproiector.

PACHETE TRANSMISIE LIVE EVENIMENTE SPORT, CONFERINTE, SEDINTE, SPECTACOLE, CONCERTE:

oferta pachet live strem videooferta pachet live strem videooferta pachet live strem video

Transmisie Live, Oferte live Stream, Transmisii live Video,  Transmisii live Sport, Transmisie Live Competitii, Servicii Live Stream, Servicii Transmisie Live, Pachete Transmisie Live, Filmare Live Facebook, Transmisie Live Youtube, Transmisei Video Conferinte, Live Evenimente, Transmitem Live, Live in Tmisoara, Live in Lugoj, Live in Resita, Live in Deva, Live in Arad, Streaming Live Timis, Streaming Live Caras Severin, Streaming Live Arad, Streaming Live Hunedoara, Transmisie video online, Live Streaming video, Oferta transmisie Live, Filmare Live,