BLOG MAGAZIN BIG MAG, BRICHETE DIN CARBUNE, BRICHETE SI PELETI

Carbuni si brichete de carbuni de foc din lignit

Carbuni si brichete de carbuni de foc din lignit

Carbuni si brichete de carbuni de foc

Carbuni si brichete de carbuni de foc din lignit. Brichete din cărbuni realizați din lignit pentru încălzirea locuințelor – un combustibil ecologic și economic, o alternativă energetică care aduce un raport avantajos preț/putere calorică.

brichete de foc carbune ouCu alte cuvinte, dacă vă doriți mai multă căldură în casă și să reduci costurile pentru încălzire, atunci alegeți brichetele din cărbune!

Brichetele din lignit pe care le oferim sunt realizate printr-un proces tehnologic modern, conceput să creeze un produs la standarde de cea mai bună calitate, bine sortat și ambalat cât să ofere un randament caloric ridicat.

Praful de carbuni rezultat in urma procesului de sortare se foloseste pentru brichetare, si intra in amestec cu liantul si alte ingrediente specifice, folosindu-se o linie tehnologica performanta de productie automata, care scade semnificativ emisia de sulf si fum rezultate in urma arderii.

 puterea calorica a brichetelor pana la 8000 kcal/kg;
 puterea calorica medie a carbunilor sortati 3500 kcal/kg;
 emisie de fum foarte mica si cenusa putina;
 carbunii sunt ambalati in saci de rafie laminati de 25kg, usor de manipulat si de depozitat;

Folosirea carbunelui este o metoda mai economica comparand raportul pret/putere calorica a tuturor celorlalte alternative energetice existente la ora actuala pe piata.

OFERTE DE PRET pentru CARBUNE  click pe IMAGINEA DE MAI JOS sau AICI BRICHETE CARBUNE

pret brichete carbune ou hexagon lignit

Carbuni si brichete de carbuni de foc din lignit

carbuni, brichete, carbuni de foc, brichete de centrala, carbuni din lignit, carbuni la sac, carbuni ou, sobe, cuptoare, calitate, big mag, magazin, carbuni buni, uscati, incalzire, depozit, Timisoara, Lugoj, Buzias, Resita, Caranebes, Herculane, Oravita, Moldova Noua, Faget, Nadrag, Arad, Deva, Orastie, Brad, Timis, Caras Severin,Drobeta Turnul Severin

Related Posts